2011. május 30., hétfő

Újra támad a Való Világ! Csak éljük túl...


A Való Világ negyedik szériája után szinte levegőt sem vehettünk, máris meghirdették az ötödik szezon indulását. Már most lehet jelentkezni. Hát nem csodálatos?

Jó egy kicsit visszaemlékezni az utóbbi néhány hónap izgalmaira, a párbajokra és arra, ahogy a játékosok kifordultak magukból, amikor harcra került a sor. Bár az is megeshet, hogy semerre nem kellett forgolódjanak: egyszerűen ilyenek voltak ők. Ez esetben viszont méltó ellenfeleik voltak.

Az emlékek frissek még. Éva botrányos, olykor már elmebajra utaló megnyilvánulásai, Jerzy mondatalkotói igyekezete, Béci már-már túlzottal laza viselkedése, Alekosz okoskodásai mindenkiben nyomot hagytak. Még most is emlegetjük ezeket, miután mindenki elhagyta már a villát. Szomorkodásra azonban semmi ok. Vagy mégis? Azaz igen is meg nem is? Lényeg, hogy érkezik az ötödik szezon! Lehet, hogy nem lesz benne Szandika riméjk, és talán olyan versenyző sem akad majd, aki le tudja körözni Gombit a sírásban. Ám biztosan egy újabb briliáns-elme-csoport költözik majd be a villába. Jó lesz, valami azt súgja, sokat fogunk nevetni… Újra.

Mindenre fény derül nemsokára. Amíg pedig várunk, nosztalgiázzunk egy kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése