2011. április 19., kedd

Díva síron innen és túl?

 
Szerdán, március 22-én elhunyt Elizabeth Taylor, Oscar-díjas filmszínésznő, aki hét éve szenvedett szívelégtelenségben. A színésznő nemcsak tehetsége, hanem viharos magánélete miatt is a figyelem középpontjába került
 
Halála után is igazi hollywoodi sztár maradt, így saját temetéséről negyedórát késett, mert egy díva sosem érkezik pontosan. Természetesen ezt sem bízta a sors kezére, halála előtt kifejezetten kérte, hogy tizenöt percet késsen a szertartás. 
                                                                             Szépségét kilenc férje csodálhatta 
 
A színésznő magánéletét a Westboro baptista egyház sem nézte jó szemmel. „Egész életét házasságtörésben és a büszke buzik igazolásával töltötte. A pokolban átkozzák őt ma el” - magyarázta a Westboro a tervezett tüntetés okát. Sztárságának újabb bizonyítéka lett volna egy botrányba fulladó temetés, a szekta épületes tervét a Twitteren tette közzé.

                                                                        Michael Jacksonhoz közeli barátság fűzte

A Legfelsőbb Bíróság ítélete értelmében, az elmúlt húsz évben botrányairól mindinkább elhíresült Westboro szólásszabadságának joga felülírja az elhunytak kegyelethez való jogát. A terv felháborodást keltett a rajongók és a családtagok körében.

Mihály Noémi Katalin