2011. május 19., csütörtök

AZ esküvő részleteiről








Április 29-én, a Westminster apátságban, Prince Charming és Kate Middleton örök esküt
fogadtak egymásnak. A Westminster, ahol 1997-ben Vilmos anyjának, Diana hercegnőnek a temetése volt, évszázadok óta a brit uralkodók koronázási helye.

 a nagy Ő

ő






Elérkezett a mindannyiunk által várva-várt pillanat és a válaszok pillanata a számtalan kérdésre: kik a tisztelt meghívottak, ki a mennyasszonyiruha alkotója, hol lesz a nászút?

Tömeg az utcákon, újjongás, taps, egyedi ruhák, 1900 meghívott, felvonulás, izgalom.

A több éve elkezdődött kapcsolat immár az oltár előtt is örökké tartónak bizonyult.
Na, de beszéljünk fontosabb dolgokról. Ki tervezte a ruhát? Catherine, Duchess of Cambridge,

A ruha és a hercegnő


Alexander McQueen és Sarah Burton által készített ruhát illetve William édesanyjának egykori fátylát viselte. William pedig tisztségét jelképező egyenruhában jelent meg.

A meghívottak két és fél órával a ceremónia kezdete előtt foglalták el helyüket és repesve várták, hogy tanúi lehessenek az ífjúpár eskütételén.

A meghívottak között hamar szemetszúrt David Beckham és neje, akik külön tapsban részesültek. Igenám, de Viktoria terhességét is lekapták a fotósok, mely tény érdekes téma volt mindenki számára, az ifjúpár érkezéséig senki nem unatkozott.






Meglepte a brit hercegi esküvőre érkező tömegeket az ifjú pár. William és Catherine hercegnő autóval tett egy kört London belvárosában. Vilmos Aston Martinján a hátsó rendszám felirata a JUST WED (FRISS HÁZAS) volt.




Rangos rendézvényre számított mindenki és abban is részesültek, kihagyhatatlan élmény volt, hiszen több száz Afganisztánban szolgáló katona is kimenőt kapott.

 



Hamarosan a nászútról. Linda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése