2011. május 30., hétfő

Sarah Michelle Geller visszatér képernyőinkre




Theiss Eliza

(Életmód)


Sarah Michelle Geller visszatér képernyőinkre, de nem mint Buffy, a vámpírok réme. Sőt új sorozatában, a Ringer-ben, ő az üldözött.



Várhatóan, Sarah Michelle Geller a főszerepet játszodja. Bridget Caffertyt alakítja, aki a maffia elől kénytelen bujkálni,ezért felveszi ikertestvérének, Shiobhan Marxnak identitását, akiről csak ő tudja, hogy meghalt. Az identitáslopásnak egyetlen bukója van: az ikertestvért is üldözi valaki…



A Ringer az őszi sorozatrácsban kapott helyet a CW amerikai csatornán, így nyilvánvalóan nagy elvárásaik vannak a csatorna tulajdonosainak az új sorozattól.
Sarah Michelle Gellar mellett Nestor Carbonellt is fel lehet majd ismerni, akit a Lostban ismerhettünk meg, továbbá a Boston Legal Tara Summers-át.



Sarah Michelle Gellarnak ez lesz első televíziós szerepe a 2003-ban véget ért Buffy, a vámpírok réme óta. Azóta szerepelt még néhány szélesvásznú produkcióban, többek között a Scooby Doo-ban (2002), és  a Veronika meg akar halni-ban (2009). A rajongók teljes kiábrándulására viszont a jövőre tervezett új Buffy, a vámpírok réme produkcióban nem fog visszatérni.  „Megpróbálni Joss Whedon nélkül elkészíteni egy Buffy-filmet? Hogy hihetetlenül ékesszóló legyek, ez a leghülyébb ötlet, amit valaha hallottam”nyilatkozta a színésznő egy CNN-nek adott interjúban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése