2011. június 3., péntek

Budapesten is átsöpört a Roxette


Hosszú szünet után ismét Budapesten játszott a neves svéd duó, a Roxette. Az énekesnő, Marie Fredricksson betegsége és a kihagyás egyáltalán nem érződött a zenekar teljesítményén, június elsején 12000 ember tombolta végig a több mint két órás slágerkavalkádot, melynek a Papp László Sportaréna adott otthont.
A koncert előtti bemelegítésről Tolvai Renáta, a 2010-es Megasztár győztes volt hivatott gondoskodni, bár a közönség érdeklődését és szimpátiáját nem sikerült felkeltenie feldolgozásokat tartalmazó műsorával. Miután a magyar zeneipar legújabb üdvöskéje leszállt a színpadról, kis átszerelés következett, utána pedig a Roxette lépett a közönség elé. A zenekar minden előzetes várakozást felülmúlt, bulival, régi kedvencekkel, újdonságokkal és intim akusztikus pillanatokkal tette emlékezetessé az estét.
A koncert végén a közönség szűnni nem akaró tapsviharral kétszer is visszacsalta a Roxettet, akik ezt még négy dallal hálálták meg. A felejthetetlen koncertélmény után nem marad más hátra, minthogy abban reménykedjünk: lesz még alkalmunk jegyet váltani koncertjeikre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése